TOIMINTA OHJELMISTO LINKIT RYHMÄT HISTORIA GALLERIA YHTEYSTIEDOT

Ohjelmisto

Porin Teatterinuoret ry. on Suomen suurin lapsi- ja nuorisoteatteri. Ryhmät valmistavat vuodessa kukin näytelmän. Esitykset sijoittuvat pääasiassa kevätkaudelle. Mahdollista on myös tilata improvisaatioesityksiä erilaisiin tilaisuuksiin. Lisätietoa sivun alalaidassa.

***

Kaikki esitykset Kulttuuritalo Annankatu 6:ssa, ellei toisin mainittu
Osoite: Annankatu 6, 28100 PORILipunvaraustiedot mainittu näytelmäkohtaisesti.
Ovilipunmyynti aukeaa tuntia ennen esitystä

Vanhojen näytelmien arvosteluita voit lukea LINKIT-sivulta.

Liput:

10e aikuiset
5e lapset/eläkeläiset/opiskelijat/siviilipalvelusmiehet/varusmiehet
5e HARTEKAN jäsenteatterien kortilla
Teatterinuorten jäsenet ilmaiseksiTilaa Teatterinuoret keikalle!

Teatterinuoret auttaa sinua mielellään ohjelmapalveluissa. Meiltä onnistuvat improvisaatiokeikat, monologit, näytelmäkatkelmat, draamaseikkailut, työpajat ja flashmobit.

Teatterinuorten improryhmän voi tilata esiintymään yksityisiin tai julkisiin tilaisuuksiin tai itse asiassa mihin tilaisuuteen vain. Koska improvisaatiossa kaikki syntyy juuri sillä hetkellä, suunnittelematta, esitykset ovat ainoita laatuaan. Keikkailuja on tehty mm. yritysten pikkujoulujuhlissa, seurakuntien järjestämillä lasten syntymäpäivillä sekä yksityisillä merkkipäivillä, Eurooppapäivän juhlassa ja SuomiAreenassa.

Jokaista keikkaa varten kerätään ryhmä, joka esittää joustavasti tilaisuuteen sopivaa yleisölähtöistä improvisaatiota käyttäen erilaisia improvisaatiotekniikoita, kuten improvisaatiolaulua ja kohtauksia vaihtuvin tyylilajein. Lapsille voidaan esittää satuimproa, jossa esiintyvät lasten ehdottamat hahmot Muumipeikosta Batmaniin, ja vanhemmalle väelle vaikkapa hampaiden harjauksen MM-kisoja, jonka jälkeen maanis-depressiivinen Joulupukki jakaa lahjoja. Vain mielikuvitus on rajana!

Jos haluat juhliisi erilaista ohjelmaa, ota yhteyttä teatterinuoret(a)gmail.com.teatterinuoret(a)gmail.com